Dit jaar gaan de kinderen van groep 1/2 voor het eerst de hele week naar school. Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag lunchen we samen in de klas. Op donderdag, na het tutorlezen, eten we met onze tutor.

De eerste weken van het schooljaar werken we over het prentenboek: ‘Hoera, naar school!’ Het boek gaat over Dorus, de beer, die voor het eerst naar school gaat met de wandelbus. Heel handig, die wandelbus, die gaat nu ook door onze school heen. Aan de hand van het boek doen we verschillende activiteiten die met kennismaken met elkaar en het ontdekken van het lokaal en de school te maken hebben.

Vanaf donderdag 8 september is er weer boekenpret, ’s middags zullen de kinderen een boek uitzoeken in de schoolbibliotheek. Het boek gaat mee naar huis en kan de volgende donderdag geruild worden.