Wij (groep 3-4) zijn dit jaar met 18 kinderen. Een gezellig clubje!
Op de middagen hebben we ook les met groep 5. Dan zijn we in totaal met 24 kinderen.

Op maandag, dinsdagochtend, woensdag, donderdagochtend en vrijdagochtend geeft juf Sanne les. Op dinsdagmiddag geeft juf Jedidja les en op donderdag- en vrijdagmiddag hebben wij les van juf Mirjam. Zij geeft ons deze middagen ook gym.

Op maandagmiddag hebben wij natuur en techniek. Op deze middag werken wij bijvoorbeeld aan ons schooltuintje op het dakterras of verdiepen wij ons in verschillende natuurlijke verschijnselen. Groep 4 krijgt op dinsdagmiddag blokfluitles van juf Gabriëlla. Groep 3 werkt een gedeelte van de middag bij juf Inge. Op woensdagmiddag staan muziek en crea op het rooster. Donderdag gaan wij altijd tutorlezen én tutorlunchen. Wij lunchen dan in de groep waar we ook gelezen hebben met ons tutormaatje. Dit is altijd heel gezellig!

Of klik hier voor meer informatie.