Groep 3/4 bestaat dit jaar uit 13 kinderen. Een gezellig clubje!
Maandagmiddag en donderdagmiddag komt groep 5 ook gezellig bij ons in de klas. Dan zijn we in totaal met 18 kinderen.

Op maandag, dinsdagochtend, woensdagochtend, donderdag en vrijdagochtend geeft Juf Linda les. Dinsdag- en woensdagmiddag krijgen de kinderen samen met groep 5 les van juf Mirjam en op vrijdagmiddag krijgen ze les van juf Jedidja.

Groep 3/4 heeft 3x in de week gym; dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddag.
Op maandagmiddag hebben ze Natuur&Techniek. Op deze middag werken we bijvoorbeeld aan ons schooltuintje op het dakterras of verdiepen we ons in verschillende diersoorten. Welke bijvoorbeeld het beste bij ons in de klas zou kan staan.
Donderdag gaan ze altijd tutorlezen én tutorlunchen. De kinderen lunchen dan in de groep waar ze ook gelezen hebben met hun tutormaatje. Dit is altijd heel gezellig! Ook staan op donderdagmiddag Muziek en Crea op het rooster. In deze lessen staat het thema waar we op dat moment aan werken centraal.