In groep 7 en 8 zitten dit jaar 16 kinderen.
In groep 7 zitten 9 kinderen (5 meisjes en 4 jongens) en in groep 8 zitten 7 kinderen ( 3 meisjes en 4 jongens).
Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdagmorgen en vrijdag wordt er les gegeven door meester Tjisse. Op de donderdagmiddag staat juf Jedidja voor de groep. Eén keer in de twee weken is meester Tjisse een hele donderdag afwezig, dan worden de lessen ’s morgens gegeven door Juf Mirjam.
De vakken: rekenen, taal, spelling en begrijpend lezen krijgt elke groep ‘s ochtends op zijn eigen niveau aangeboden. Vakken als natuniek, aardrijkskunde, geschiedenis en Engels krijgen de groepen meestal op hetzelfde niveau aangeboden. Elke middag sluit groep 6 aan bij  groep 7/8, op deze middagen gaan we dan bezig met: een Bijbelverhaal, lezen (Ralfilezen en racelezen), crea, natuur en techniek en ze hebben drie keer in de week gymnastiek. Op donderdag gaan ze altijd tutorlezen én tutorlunchen. De kinderen lunchen dan in de groep waar ze ook gelezen hebben met hun tutormaatje.