Bewegingsonderwijs

Het bewegingsonderwijs wordt op dinsdag en donderdag gegeven door vakleerkracht Thomas Swart, voor de groepen 3 t/m 8 in de gymzaal.

Dinsdag van: 12:15uur voor de groepen 3,4 en 5

Dinsdag van: 13:15 uur voor de groepen 6,7 en 8

Woensdag van: 12:15 uur voor de groepen 3,4 en 5

Woensdag van: 13:15 uur voor de groepen 6,7 en 8

De leerlingen van de groepen 1 en 2 hebben elke dag beweging op het programma staan. Bij
slecht weer gebeurt dit in het speellokaal van onze MFA.

Kleding

• Wilt u er voor zorgen dat de gymschoenen en kleding een merkteken of een naam van uw kind dragen? Ook de laarzen en de jassen s.v.p. voorzien van een naam of merkteken.
  • Wilt u er verder op letten dat de kinderen hun gymkleding steeds meenemen als ze gym hebben en dat de gymkleren regelmatig worden gewassen?
  • Het is verplicht om in de gymzaal gymschoenen te dragen (niet de gymschoenen die ook buiten gedragen worden!).
  • De gymnastiekzaal mag uitsluitend met gymschoenen met niet-zwarte zool betreden worden.
  • Tijdens de gymnastiekles dragen de kinderen een broekje met T-shirt of een turnpakje. De kinderen kleden zich om in de kleedruimtes van de gymnastiekzaal.
  • Wilt u voor uw kind in groep 1 en 2 gymschoentjes op school achterlaten? De juf kan dan ook gymmen als het slecht weer is. De kleuters gymmen in hun ondergoed.

Of klik hier voor meer informatie.