De ouderraad (OR)
De ouderraad van CBS De Vaart bestaat uit een aantal enthousiaste ouders van de bij de school ingeschreven leerlingen. Vanuit het team zit Inge Stamhuis in de OR. De OR helpt bij diverse activiteiten op school, zoals sport- en speldagen, schoolreisjes, kamp, kerstfeest, sinterklaasviering etc. De OR int en beheert de ouderbijdrage en zorgt daarmee voor de bekostiging van de genoemde activiteiten.
Ongeveer zes keer per jaar wordt er een OR-vergadering gehouden. Minimaal éénmaal per jaar wordt er een openbare ouderraadsvergadering gehouden waar het jaarverslag en financiële verslag van het afgelopen schooljaar aan de orde komen. De data hiervan kunt u vinden op de kalender.
Heeft u ideeën, vragen of wilt u graag uw bijdrage leveren, dan kunt u contact opnemen met één van de onderstaande leden via het onderstaande emailadres. De overige contactgegevens vindt u in de schoolgids.

Leden van de ouderraad
Ellen Edens (voorzitter)
Evert Robbemont (penningmeester)
Inge Stamhuis (secretaris, lid vanuit het team)